Efter succén med singeln Naiv tillsammans med Theo Rosén är det nu dags för Ella Rammelt att släppa en egen drum’n’bass-doftande singel, med titeln Nostalgi. Det är medryckande att lekfullt med alla beats och energin som löper genom låten. Nostalgi är drum’n’bass på svenska, vilket känns både nytt och nostalgiskt på samma gång. För det var ju ett sound som när det kom mest hördes från de brittiska öarna. Men det är kul att en del svenska gen-z-artister tagit till sig det gamla soundet och gjort något nytt och fräscht av det.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Ella för bloggen:

Nostalgi handlar om att hela tiden längta tillbaka till det som varit, även fast det nödvändigtvis inte var bättre då. Det finns en enorm trygghet i att leva i det förflutna, framtiden är så oviss och läskig. Jag ville skriva en låt om just det, att drunkna i sin nostalgi.”

Med singeln tar Ella ett steg mot sin kommande EP som släpps senare i år där det är dags att på allvar visa upp vem Ella Rammelt är. För Ella har ju släppt musik i olika former sedan 2016. Bland annat har Ella legat på Warner Music, men valde efter ett år och fem singlar att gå independent igen och följa sin egna musikväg. Sådant applåderas ju alltid.

Om du vill följa Ellas musikaliska resa samt många andra av de supertalanger vi har inom musiken i Sverige, så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg är det ett perfekt sätt att komma ihåg att klicka in regelbundet. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack!

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011