Soulen kokar i blodet på Albin Lee Meldau när han tar med oss på en fartfylld resa i singeln Show me. Med karakteristiska trummor, distade vokaler och härligt live-lir finner jag mig sitta och digga av bara f*n till denna mäktiga uppvisning.

Nordiska Favoriter

Show me är ytterligare ett smakprov från artistens kommande album Discomforts som planeras släppas den 13 september. Plattan berättar artisten är ett giftermål mellan hans största influenser; från soul till reggae och blues till alt-rock, där allt binds samman av ett tydligt vokalt ID.

Tillsammans med nya låtsläppet kommer även en musikvideo inspelad i den vackra byn Platanias på Kreta. Albin sammanfattar finurligt tankarna om den videon på följande sätt:

”Det börjar bra med en snygg hatt. Sedan får jag för mig att bara någon drink hade väl inte skadat, så gick det som det gick och slutar utan hatt.”

Albin Lee Meldau
Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011