Förlora dig i elektronisk popmusik när den amerikanska Honestly bjuder oss på dansanta Tourist. Till tunga beats och pulserande rytmer sjunger sångaren om de tomma känslorna förknippade med one night stands och flyktiga relationer. Snyggt nog har Honstly lyckats väva in låtens budskap genom att likställa känslan med att vara en turist i någons kropp. På samma sätt som man checkar in på ett hotell för en natt kan man även checka in kroppsligt för en stund. 

Skicka in din musik

House-viben är påtaglig och shuffle-rytmen oemotståndlig. Extra snyggt är den subtila vocoder som ligger på sångarens röst och skapar en knivskarp lead. När vi når refräng lättas ljudbilden upp av funkiga gitarrer och stora syntar som sedermera övergår i ett helt synth-drivet drop. Läckert!  

Vilka är Honestly då? Ett alternativ-popband bildat av Eric Canto och Dalton Winters. Duon spänner över genrer som danspop, R&B, house, emo och ambientmusik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011