Om du älskar akter som Woodkid och Hans Zimmer, så ska du definitivt klicka igång Truce? med den algeriske-kanadensiske artisten Jade Above här i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

Med en dramatiska produktion som målats upp med stråkar och rytmer sjunger Jade Above om självdestruktiva beteenden för oss, vilket också är temat på låtarna på EP:n Loops från 2019. Nu har artisten dock uppdaterat musiken med en mer orkestralt livearrangemang under namnet LO/OPS – The Performance.

Till detta kan du även se artisten framföra EP:n i videon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011