Erase you blir Marie Nordmans fjärde singel för året. Och vilken singel sedan.
Med emotionellt framförande där det vackra arrangemanget sveper in runt en sjunger Marie om att helt enkelt radera en viss person från ens hjärna och gå framåt i livet. Allt har den där behagliga svärtan över sig. Den som gör låten extra intressant skulle jag säga.

POPMUZIK LOVER 2

Produktionen är avskalad där synthar och ett takfast beat löper igenom låten och sedan lyfts fram av sångerskans vackra röst. Det är det svenska vemodet när det är som finast.
Så klicka igång Erase you här nedan och upptäcka denna mörka, vackra värld som Marie leder oss igenom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011