Theo Rosén har tidigare varit aktiv i popduon ÉN tillsammans med Isak Landén, som bland annat släppte singeln Försvann 2022. Vid sidan av musiken jobbar Theo som regissör och producent, så helt klart en herre med många järn i elden.

POPMUZIK SUMMER

Tillsammans med Ella Rammelt släpper Theo här singeln Naiv, som då blir hans första på egna ben. Låten i sig är en spännande kombination av drum ’n bass och pop. Det är dansant och läckert, med ett starkt driv i tempot som gör låten passar fint på dansgolven där ute.

Singeln i sig förmedlar känslan av att bli kär för snabbt. Där du redan är inne i tanken att det finns ett “vi” fast än du knappt känner personen. Det här kan leda till att du övertänker och hamnar i ett “back-and-forth förhållande” med en förhoppning om att allt löser sig.

Om singeln berättar duon:

“Om vi skulle beskriva vår nya låt skulle det vara ett eget nattligt universum där du som lyssnare springer runt i staden med din älskare eller vän, fylld av adrenalin och hänförd av stadens ljus – och snabba trummor förstås.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011