Efter den explosiva singeln Ser er med tillhörande video är MIRIAM tillbaka med Hitta hem.  Den här gången skalar hon tillbaka hiphop- och R&B-influenserna men bjuder istället på storartad pop. Inte mig emot alls! Låten är tagen från artistens kommande debutplatta och bjuder på filmiska stråkar, hookiga melodier och varma trummor. 

Popmuzik Podcast

“Den här låten är ett så klockrent exempel på hur jag oftast skriver till mig själv. När olika delar och idéer har surrat i mitt huvud, eller i något projekt på en hårddisk, hur länge som helst – och så helt plötsligt finns det ett sammanhang där allting bara klaffar. Jag satt och proddade helt själv, och lekte runt med en ackordsföljd och en basgång, som tillsammans svängde något sjukt. Då började jag experimentera med en symfoniorkester-plug-in, via min dator. Och hela produktionen lyfte, och blev så galet filmiskt, storslaget och vackert. När jag bläddrade bland anteckningar på min mobil för att ens försöka hitta något ord som kändes så stort, kom jag över en mening som jag hade skrivit ner efter ett samtal med en nära vän. Imorgon kommer en dag, en dag där du vill va, för jag vet var du kommer från. Jag får fortfarande rysningar när den textraden kommer in i första versen.”

MIRIAM

Storslaget var ordet och MIRIAM lämnar ingen besviken. Medryckande och trallvänligt är detta ett alldeles utmärkt komplement till föregående låt och visar på en stor dynamik i sångarens artisteri.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011