Den folkkäre artisten Jan Johansen har ständigt varit aktuell sedan han fick sitt stora genombrott när han 1995 vann Melodifestivalen med låten Se på mig. Nu är han aktuell med duetten Aldrig för sent för oss, som är ett samarbete med sångerskan Nadine Randle som tidigare i år ställde upp i uttagningen till Eurovision i San Marino med låten What’s on your mind. Den låten tog henne till andra chansen i tävlingen, så en bra bit men inte hela vägen med andra ord.

POPMUZIK LOVER 2

Med singeln Aldrig för sent för oss bjuds vi på en storslagen och tidlös kärleksballad som garanterat kommer skapa gåshud för lyssnaren. Det blir en perfekt kombination med Johansens raspiga röst mot Randles mjuka. Känslan i låten fick i alla fall mig att tänka på de där storslagna radioballaderna som jag växte upp med under 80- och 90-talet. En perfekt kärleksballad för sommaren, eller vad säger du?

Aldrig för sent för oss är skriven av sångarna tillsammans med Jesper Welander och Yvonne Dahlbom.

Om du uppskattar att upptäcka denna typ av popballader i bloggen får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Som Patreon gör du det möjligt att driva bloggen vidare och dagligen presentera nya musiktips för dig och din spellista. En fin sak att stötta i dessa tider av enbart algoritmstyrd musik.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011