Sharon Kovacs, eller kort och gott Kovacs, är just nu aktuell med tredje albumet Child of Sin. Ett album som följer upp Cheap Smell från 2018 och som skapades under pandemin. Nu helt independent som artist, vilket gör att musiken är helt utan kompromisser.

Svensk Pop Apple Music

På titelspåret kan du här höra ingen mindre än Till Lindemann från Rammstein sjunga duett med Kovacs. Det blir dramatiskt och vackert. De båda sångarna skapar en perfekt kontrast med sina röster och kommer definitivt att tilltala fans av båda artisterna.

Om singeln och samarbetet berättar Kovacs för bloggen:

”När jag skrev Child of sin tänkte jag genast på Till, jag ville att det skulle vara en duett. Budskapet är högt och tydligt, eftersom man sällan hör en manlig och en kvinnlig röst slå sig samman för att föra en historia till en låt. Vi spelade in videon i november 2022 och det var grädden på moset! Att arbeta med Till var en läroprocess för mig, jag njöt av varje detalj. En jättestor uppsättning, 30 personer som arbetar på en stor kortfilm. Folk verkar verkligen tro på låten, samarbetet och budskapet. Det verkar röra vid dem, vilket gläder mig oändligt.”

Så snart musikvideon släpps så kommer den med i bloggen. Tills dess kan du höra duetten här nedan.

Följ Kovacs på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011