Den amerikanska sångerskan Alice Austin ger oss glittrande pop inspirerad av 80-talet när hon här släpper singeln Break the spell. En skönt medryckande poplåt med lekfulla synthar, läcker basgång och driv, samtidigt som melodin gör att man omedelbart fastnar för låten. Extra plus för den där poprefrängen som man kan sjunga med i direkt.

Följ på Apple Music

Med andra ord, inget att klaga på här. Bara till att älska denna retropoplåt som känns som en hit från 80-talet och lika mycket som en hit idag. Lysande, säger jag. Vad säger du?

Följ Alice Austin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011