Den danske hyperpopartisten The Bird är tillbaka för att bygga hype inför sin spelning på Roskilde.

Skicka in din musik

Med lekfull produktion som verkligen har pumpande trummor och härliga Lady Gaga-synthar leverar artisten här sin nya singel Tight. Det är en låt som både funkar på dansgolvet, men också på catwalken kan jag tänka mig, då The Bird gjort spelningar under Copenhagen Fashion Week. Det är posering och attityd i en och samma låt, skulle jag säga.

På låten sjunger artisten om den komplexa karaktären av ett förhållande och de upp- och nedgångar som följer. Ett förhållande är ju inte riktigt en rak linje av bubbel och rosor, utan det kan även vara prövningar och porslinskross, så att säga.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen, så tycker jag då även ska bli Patreon och stötta arbetet med Popmuzik. Det gör att jag kan driva bloggen vidare och du kan dagligen hitta ny musikinspiration. Ett win-win, som det heter. Klicka dig bara till Patreon och välj antingen Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover. Tack för att du vill stötta den enda svenska blogg som dagligen ger dig ny musiktips.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011