Med en bubblande känsla och ett härligt medryckande arrangemang släpper artisten Söta Bror debutsingeln Svävar. Det är en somrig poplåt om verkligen fångar den där lyckliga känslan av att vara kär i någon. För visst känner du ingen känslan som artisten målar upp i låten?

Popmuzik Podcast

Bakom Söta Bror hittar vi artisten Erik Eljest, som släppt en hel del låtar under eget namn och då bland annat EP:n Ett Annat Liv för bara några veckor sedan. Med Söta Bror vill han ge ut musik som han kände har en lättsammare känsla men som inte riktigt passade in på de låtar han släppt under sitt egna namn. Så det fick helt enkelt bli att ha två olika musikprofiler för denna produktive artist, vilket alltid är kul att se!

Svävar är ett samarbete med den norska producenten och artisten Bare Andy, som står för produktion, inspelning, mix och master.

Du hör låten här nedan och om du gillar det du hör, samt att upptäcka massa ny musik i bloggen så tycker jag du ska spara sidan på hemskärmen i mobilen. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Glöm inte att aktivera webbnotiser också. Då får du en notis när det finns nya inlägg i bloggen så att du påminns öppna sidan lite då och då.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011