Med Hur kom du in? släpper Urban Hane andra singeln från sitt kommande album och följer upp Nätter utan drömmar som släpptes i höstas.
Låten inleds med en synthslinga innan trummor och gitarr läggs på arrangemanget. Det hela blommar ut i en behagligt medryckande produktion som tillsammans med sina mjuka synthar ger en skön känsla till låten. Det hela förstärks sedan av en stark melodi och ett fint vemod där Urban frågar sig hur en viss person kom in i hans liv.

Popmuzik Podcast

Om Hur kom du in? berättar Urban för bloggen:

”Låten handlar om ett förhållande som trots de bästa av avsikter ändå inte gick att få att fungera. Om hur tragiskt det är när två människor som verkligen bara vill varandra väl inte kan hitta någon form där de båda kan få landa, vila och vara som de är.”

Jag tyckte ju detta var riktigt fint. Snygg kontrast mellan det elektroniska och de organiska. Sedan är jag ju en sucker för starka melodier och det är definitivt något som Hane oss här.

Om du också uppskattade låten tycker jag du ska bokmärka Popmuzik i din webbläsare samt lägga en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. Då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg om musik så är den värd att återkomma till varje dag. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011