Nemo nemo från Schweiz vann ju som du vet Eurovision Song Contest med låten The Code. En härligt camp låt som mixar opera, rap, pop, filmisk Bondtema tillsammans en spektakulär scenshow signerad Benke Rydberg. Perfekt för Eurovision Song Contest och en artist klippt och skuren för att vinna det hela då hen även är ickebinär.

Följ på Apple Music

Här kan du se Nemo framföra The Code med Sinfonie Orchester Biel Solothurn och tillsammans gör de låten än mer filmisk och dramatisk i denna orkestrala version, om det nu ens var möjligt. Men det är det.

Om du vill ge originalet en runda till i dina hörlurar, så kan du uppleva den låten här nedan. The Code är skriven av Benjamin Alasu, Lasse Midtsian Nymann och Linda Dale tillsammans med artisten själv, vars hela namn är Nemo Mettler.

Medan du lyssnar får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. Då bloggen dagligen uppdateras med nya inlägg om musik är det perfekt att ha sidan nära till hands. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart och tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011