Indie-rock artisten Timberly slår ihop sin kreativa talang med den tjeckiska alternativa folkduon &Tilly för att tillsammans skapa låten Shoot you. Hur låter alternativ indie rock med alternativ folkmusik då? Jo, otroligt atmosfäriskt och fängslande. De båda artisternas unika sound blir till ett drömlikt giftemål mellan melankoli och pop. På ett nästan oförskämt snyggt sätt lyckas de fånga känslan av en relation där båda parter förstår att de inte har mycket tid kvar, men ingen vågar ta nästa steg framåt.

Favoriter Apple Music

Visst är det fascinerande att musiken har förmågan att föra samman kreatörer från två olika länder för att skapa något helt nytt. Själva skaparprocessen berättar artisterna har skett via text meddelanden, men att kemin emellan dem gjorde att det kändes som att de hela tiden satt i samma rum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.