Singer-songwritern Jun Miresa är just nu aktuell med singeln Brother of mine. En emotionell och imponerande låt om att växa isär som syskon, men inte som ovänner utan mer att livet tar en på olika vägar och med det har man inte lika mycket gemensamt längre.

DOLBY ATMOS

Jag imponerades av sångarens uttryck och röst, så jag kontaktade Herman Ohlsson som är personen bakom artistnamnet för en intervju i Popmuzik TV. Här samtalar vi om hur gitarren och musiken kom in i Hermans liv. Om första musikprojektet Chy, samt om Jun Miresa och den resan som nu påbörjats.

Hoppas du ska tycka intervjun är intressant och att du blir lika imponerad av Jun Miresas musik som jag blev.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011