När ACTHEKiDFROMSPACE och Marti Kupferberg bjuder in C-Vibe för att leverera singeln Bajo la Luna blir det lika magiskt som namnet. Det är avskalat och rytmiskt med en skön känsla som löper genom hela låten. Du vet, den där typen av låt som man antingen gungar till när man står och lyssnar, eller har som behaglig bakgrundsmusik i en strandbar.

Svensk Pop

Låten i sig fångar känslan av kärlek och nattens mystik. Vilket man verkligen känner i både rytmen och sången.
Om singeln berättar ACTHEKiDFROMSPACE för bloggen:

”Vi ville skapa en musikalisk upplevelse som transporterar lyssnare till en värld under månens sken. Att arbeta med Marti igen och samarbeta med C-Vibe gjorde det möjligt för oss att blanda våra konstnärliga energier och skapa något verkligt magiskt.”

ACTHEKiDFROMSPACE

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.