Malmöiterna Obsession of Time är tillbaka med singeln Sorrows, deras första sprillans nya låt på hela 18 månader.
Att det varit värt väntan kommer du dock omedelbart märka när du lyssnar på Sorrows. Lysande synthpop med skönt medryckande produktion och riktig stark melodi. Det är verkligen julafton för oss som älskar synthpop (och just jul är ju ändå Obsession of Time duktiga på att uppmärksamma med sina jullåtar vi får i julklapp varje år).

POPMUZIK LOVER 2

Det är svårt att inte bli helt lycklig av den lekfulla och medryckande produktionen trin bjuder oss på här. Med andra ord; klicka igång och dansa loss var du än befinner dig.

Obsession of Time

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011