Malmöiterna Obsession of Time är tillbaka med singeln Sorrows, deras första sprillans nya låt på hela 18 månader.
Att det varit värt väntan kommer du dock omedelbart märka när du lyssnar på Sorrows. Lysande synthpop med skönt medryckande produktion och riktig stark melodi. Det är verkligen julafton för oss som älskar synthpop (och just jul är ju ändå Obsession of Time duktiga på att uppmärksamma med sina jullåtar vi får i julklapp varje år).

Favoriter Apple Music

Det är svårt att inte bli helt lycklig av den lekfulla och medryckande produktionen trin bjuder oss på här. Med andra ord; klicka igång och dansa loss var du än befinner dig.

Obsession of Time

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011