Popduon HOT AIM debuterade i våras med singeln Our time, som också var den officiella låten för VM i Bandy. Nu är det äntligen dags för duon, som består av Linnea Andersson och Maja Magnusson att följa upp låten, vilket de gör med singeln Midnight.

Svensk Pop

Nya låten är en låt som handlar om att förlora sig på dansgolvet. Att få dansa tills skorna går sönder och bara uppslukas av musiken. Visst är det en härlig känsla?
Med Midnight ger HOT AIM oss en upplyftande och skönt medryckande låt som hämtat sin inspiration från Zara Larsson och The Weeknd. Syntharna och drivet i låten sätter en verkligen i rätt partyhumör och det är ju exakt det som HOT AIM vill åstadkomma.

Med andra ord så är det en lysande andra singel från en duo jag gärna hör mycket mer av i framtiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.