Popduon HOT AIM debuterade i våras med singeln Our time, som också var den officiella låten för VM i Bandy. Nu är det äntligen dags för duon, som består av Linnea Andersson och Maja Magnusson att följa upp låten, vilket de gör med singeln Midnight.

Favoriter Apple Music

Nya låten är en låt som handlar om att förlora sig på dansgolvet. Att få dansa tills skorna går sönder och bara uppslukas av musiken. Visst är det en härlig känsla?
Med Midnight ger HOT AIM oss en upplyftande och skönt medryckande låt som hämtat sin inspiration från Zara Larsson och The Weeknd. Syntharna och drivet i låten sätter en verkligen i rätt partyhumör och det är ju exakt det som HOT AIM vill åstadkomma.

Med andra ord så är det en lysande andra singel från en duo jag gärna hör mycket mer av i framtiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011