Delphi dammar av sin debutsingel Stereo från 2021 och har gjort en nyinspelning av singeln som handlar om att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Denna gång har Delphi bjudit in inga mindre än R.A. The Rugged Man och Reverie för att förstärka hennes framförande. Det blir urbant och läckert när R.A. The Rugged Man lägger på sin rap och Reverie lägger ett lager av attityd på låten. Det känns som de alla tar låten till en helt ny nivå.

Popmuzik Lover Patreon

Det var när R.A. spelade på Debaser i Stockholm 2021 som Delphi hoppade upp på scen och imponerade på R.A. Han kontaktade henne ett par veckor senare med ett förslag på ett samarbete. Om samarbetet berättar R.A. för oss:

Stereo är min joint, älskar den. Delphi verkligen dödade den. Jag sa till henne att vi måste göra en rapversion med mig och Reverie och jag tycker att det blev vackert. Kan inte vänta på att folk ska höra den.”

Jag och Delphi kopplade upp oss via Zoom för en intervju där sångerskan kan berätta mer om arbetet med låten och vad som komma skall.

Du hör singeln Stereo här i bloggen.

Följ Delphi på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011