Delphi dammar av sin debutsingel Stereo från 2021 och har gjort en nyinspelning av singeln som handlar om att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Denna gång har Delphi bjudit in inga mindre än R.A. The Rugged Man och Reverie för att förstärka hennes framförande. Det blir urbant och läckert när R.A. The Rugged Man lägger på sin rap och Reverie lägger ett lager av attityd på låten. Det känns som de alla tar låten till en helt ny nivå.

Nordiska Favoriter

Det var när R.A. spelade på Debaser i Stockholm 2021 som Delphi hoppade upp på scen och imponerade på R.A. Han kontaktade henne ett par veckor senare med ett förslag på ett samarbete. Om samarbetet berättar R.A. för oss:

Stereo är min joint, älskar den. Delphi verkligen dödade den. Jag sa till henne att vi måste göra en rapversion med mig och Reverie och jag tycker att det blev vackert. Kan inte vänta på att folk ska höra den.”

Jag och Delphi kopplade upp oss via Zoom för en intervju där sångerskan kan berätta mer om arbetet med låten och vad som komma skall.

Du hör singeln Stereo här i bloggen.

Följ Delphi på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.