Holger Ålander hörde du här i bloggen för inte så länge sedan när han tillsammans med Ruben Asplund släppte singeln Vår tid under namnet Valdemar-Rubbish.
Nu är Holger aktuell med singeln Feberdröm, en låt som han skrivit tillsammans med Adam Järverud Lundberg och Carl Nyström.

Svensk Pop Apple Music

”Jag hade tipsat dom att lyssna på Linus Hasselberg och både Adam och Carl diggade det, så vi körde Linus som en referens till låten.”

Holger Ålander

Här blandas en gitarrmelodi med ett skönt hiphop-beat samt blås till en melodisk poplåt. Över detta levererar Holger en text om att ha just en feberdröm om en relation där han inte riktigt vet var han har den andra. Du vet, den där ovissheten som hänger över en. Men en sak är säkert är att han längtar efter just närhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011