Då var det dags att upptäcka lite ny pop från Storbritannien.
Det är sångerskan MICHAELA som ger oss en behövlig popinjektion med singeln Last one you love. En medryckande och härligt energifull poplåt med skönt synthig produktion med underbar reterokänsla. Det är som 80-talet och 20-talet möts för den perfekta radiopopen.

Nordiska Favoriter

Singeln följer upp 20 seconds som släpptes i November och fortsätter att befästa MICHAELA som ett popnamn att verkligen hålla på minnet under året.

Följ MICHAELA på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.