Den svensk-finska trion Tiger jobbar just nu mot albumet Tango i Natten som släpps i April.
Från den kan du här höra nya singeln Riks8an, där vi vänder blicken mot Österbotten i Finland.
Här vi får följa bandets färd utmed riksväg 8 som går från Åbo i söder till Limingo i norr. Det blir inte bara en klassik bilresa utan även en inre resa, där Oskar Nyman i bandet ville fånga känslan av hur märkligt det är att återvända hem och se att allt har förändrats – och samtidigt ingenting.
Allt till Mark Knopfler-doftande gitarrer tillsammans med en skönt bilåkar-gung. Med andra ord är det en perfekt roadtrip-låt för hemvändaren.

Skicka in din musik

Jag kopplade upp mig med Tiger i deras studio via Zoom, så att de kunde berätta mer om låten och arbetet med kommande albumet i Popmuzik TV.

Du hör singeln Riks8an här nedan.

Följ Tiger via sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011