Den svensk-finska trion Tiger jobbar just nu mot albumet Tango i Natten som släpps i April.
Från den kan du här höra nya singeln Riks8an, där vi vänder blicken mot Österbotten i Finland.
Här vi får följa bandets färd utmed riksväg 8 som går från Åbo i söder till Limingo i norr. Det blir inte bara en klassik bilresa utan även en inre resa, där Oskar Nyman i bandet ville fånga känslan av hur märkligt det är att återvända hem och se att allt har förändrats – och samtidigt ingenting.
Allt till Mark Knopfler-doftande gitarrer tillsammans med en skönt bilåkar-gung. Med andra ord är det en perfekt roadtrip-låt för hemvändaren.

Apple Music

Jag kopplade upp mig med Tiger i deras studio via Zoom, så att de kunde berätta mer om låten och arbetet med kommande albumet i Popmuzik TV.

Du hör singeln Riks8an här nedan.

Följ Tiger via sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.