Men så charmig låt detta var!
Det är Flora Summers som är tillbaka i bloggen när hon här är aktuell med singeln Little while longer. En låt med drömliknande känsla samt sin starka melodi fångar den verkligen in mig vid första lyssningen.

Dolby Atmos

Här sjunger Flora Summers om försöka hålla en relation vid liv fast den verkligen är slut och hur ensamt det känns i det stadiet.
Jag tänker att alla varit i det stadier som målas upp här. Att vara den som ensam försöka styra förhållandet framåt, men det är mest bara tungt och frustrerande.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

Little while longer är förmodligen min favoritlåt av de låtar jag har släppt hittills. Jag skrev den första versen när jag var nitton år gammal, men jag visste för lite om livet (och om musikproduktion) för att kunna färdigställa den. Jag minns att jag presenterade den i olika låtskrivarsession, men ingen förstod riktigt idén. Så när jag började få grepp på att producera min egen musik, tog låten form naturligt, vilket kändes som en enormt stor befrielse och lättnad.”

Tur var väl det, att Flora var envis och fortsatte att jobba på sin låt, för detta blev ju en lysande poplåt. Men så där det väl med mycket. Ibland behöver saker ta tid för att växa till sig och blomma ut.

Little while longer är tagen från Flora Summers kommande EP, som släpps i Januari nästa år.

Flora Summers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.