Med en härligt upplyftande känsla och energi släpper Songbird från USA här debutsingeln Stubborn. En låt som handlar om de där envisa paren som håller ihop genom vått och torrt och helt enkelt aldrig slutar älska varandra. Tycker det var ett fint tema på låten och samtidigt en härlig uppmaning till folk att fortsätta älska varandra och inte ge upp för enkelt.

Svensk Pop Apple Music

Själv är Songbird 22 år och växte upp med Miley Cyrus som stor inspirationskälla. Redan som sjuåring tog hon piano- och sånglektioner och när hon var 15 skrev hon sin första låt tillägnad hennes pojkvän.
Det känns som ett namn vi lär höra mer av, så lägg Songbird på minnet säger jag.

Följ Songbird på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011