Duon HOT AIM består av Maja Magnusson och Linnea Andersson. De debuterar här i bloggen med den energifyllda och medryckande singeln Our time, som inte bara är en grym poplåt det är också den officiella låten för VM i Bandy.

Nordiska Favoriter

Med singeln vill duon stärka budskapet att man alltid är starkare tillsammans och att aldrig ge upp, lite som ett mantra för just ett bandylag, eller vilket sportlag som helst.
Personligen tyckte jag detta var riktigt härligt och peppande. En perfekt dag att ha på träningen eller som bara hjälper till att boosta dagen.

Jag skickade över en knippe frågor till HOT AIM. Svaren kan du läsa här nedan.

Vilka är HOT AIM och hur bildades ni som duo?

HOT AIM är en cool popduo som vill sprida självsäkerhet. Med deras popiga sound och mycket synthar är de redo för att få alla kännas sig som om de kan klara av vad som, för det är precis så det är. Målet är att kunna vara den peppande vännen som alltid finns där för en när man behöver en liten extra push.

Duon startade faktiskt med ett bandy-VM. Arrangörerna till bandy-VM för damer förra året hörde av sig till skolan som senare skickade ut en förfrågan till eleverna om det fanns någon som ville göra en VM-låt. Vi var snabba på att svara och fick äran och jobbet. När vi satt och skrev låten kände vi att samarbete funkade väldigt bra och att detta var något som vi ville fortsätta med.

Vilken är er personliga relation till bandy?

Vår största relation till bandyn är nog att vi fått skriva VM-låten, både detta året men även förra. Vi både tycker det är en riktigt cool sport där man verkligen kör in i kaklet!

Hur fick ni frågan om att göra just VM-låten för bandy?

Det var arrangörerna som hörde av sig till skolan och frågande om någon ville göra en VM-låt. Det var samma sak som förra året men detta året valde skolan att kontakta oss direkt och vi ville såklart gör detta!

På vilket sätt arbetade ni fram Our time och vilken känsla ville ni fånga med låten?

Vi började med en idé där tanken var att få en väldigt mäktig och energifylld låt. Vi började med melodi och sedan föll bitarna på plats. Vi satt dag in och ut med låten för att den skulle bli så bra som möjligt. Vi tycker själva att den verkligen har en VM-känsla över sig. En energirik låt som passar både innan och efter matchen där budskapet är att man alltid är starkare tillsammans än ensam.

Ni debuterar med Our time. Vad kan vi förvänta oss mer av er som duo framöver?

Vi har många stora planer framför oss. Vi kommer släppa en ny låt inom kort och där efter en EP. Vi har stora planer och drömmar som vi hoppas kunna uppnå. Detta är starten på något riktigt bra tror och hoppas vi på.

HOT AIM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011