Johan T Karlsson och hans Familjen arbetar sakta men säkert mot albumet Nerver Av Tvål, som släpps den 16:e November. Ett album på vilken Johan bearbetar en kris han själv genomgått.

Popmuzik Podcast

”Nerver Av Tvål handlar om att jag varit i en kris och om vad det innebär att vara i en kris. Det är pissjobbigt, men det är också väldigt utvecklande och man mognar och lär sig mycket om sig själv.”

Johan T Karlsson

Från albumet har du redan hört singlarna Säg mitt namn tillsammans med Oscar Zia som släpptes i fjol, samt Vägrar gå hem från i våras.
Nu får vi singel nummer tre i form av På stranden vi gick iland, som Johan beskriver så här:

På stranden vi gick iland handlar om att vara på botten i mörkret, och sen lyckan och lättnaden att ta sig upp och ur den tillvaron och hitta något nytt och fantastiskt.”

Den elektroniska produktionen är vemodig samtidigt som den är Familjen-lekfull. Det blir till en snygg kontrast mellan svärta och de mjuka syntharna. Den ger en känsla av att vilja dansa till musiken där den luftiga produktionen lyfter upp en och texten får en att stanna till och lyssna. Snyggt!

I videon kan vi se Johan i en pub sjunga låten under en karaokekväll för publiken.
Regin står Agnes Åkervik och Moa Sewerin för.

Familjen

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011