Los Angeles baserade artisten Tom Avery debuterar med den snygga popsingeln Sugar. Till ett hookigt gitarr-beat som för tankarna till låten FRIENDS av Anne-Marie och Marshmello, välkomnar sångaren oss in i sitt alternativa musikuniversum. Den funkiga rytmen och det härliga groovet är framgångsfaktorerna som gör att Sugar passar perfekt för dansgolvet. Textmässigt talar låten om ett giftigt förhållande och Tom gör sitt allra yttersta för att skildra den brinnande känsla inom dem.

Popmuzik Lover

Speltiden sträcker sig precis strax över två minuter, vilket gör att lyssnaren hela tiden hålls intresserad. Artisten experimenterar dessutom flitigt med melodi för att att skapa dynamik. Mitt favoritparti är sticket som bryter helt från övriga produktion och skapar ett luftigt parti som lyfter helheten.

Tom Avery

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.