Efter den lysande singeln Night train från mitten av Februari är HENRIKES redan tillbaka med uppföljaren Somebody stole the sun. En pulserande poplåt med synthig produktion och stark melodi. En låt som både har vemod i och energi som löper genom sig.

Apple Music Svensk Pop

Somebody stole the sun är en låt om upplevelsen av depression och hopplöshet. Att någon helt enkelt stulit solen och med det ljuset i ens tillvaro och allt mest känns mörkt och hopplöst. Sjukt snygg kontrast mellan text och produktion, måste jag säga.

Låten är skriven av artisten tillsammans med Märta Grauers som även producerat. Musikvideon till Somebody stole the sun är gjord av danskoreograf Sarah Hirsch från Contemporary Dance Method i London. Regin står Jamiel Laurence för och du ser resultatet här i bloggen.

HENRIKES

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.