Efter den lysande singeln Night train från mitten av Februari är HENRIKES redan tillbaka med uppföljaren Somebody stole the sun. En pulserande poplåt med synthig produktion och stark melodi. En låt som både har vemod i och energi som löper genom sig.

Popmuzik Lover

Somebody stole the sun är en låt om upplevelsen av depression och hopplöshet. Att någon helt enkelt stulit solen och med det ljuset i ens tillvaro och allt mest känns mörkt och hopplöst. Sjukt snygg kontrast mellan text och produktion, måste jag säga.

Låten är skriven av artisten tillsammans med Märta Grauers som även producerat. Musikvideon till Somebody stole the sun är gjord av danskoreograf Sarah Hirsch från Contemporary Dance Method i London. Regin står Jamiel Laurence för och du ser resultatet här i bloggen.

HENRIKES

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.