Efter den lysande singeln Night train från mitten av Februari är HENRIKES redan tillbaka med uppföljaren Somebody stole the sun. En pulserande poplåt med synthig produktion och stark melodi. En låt som både har vemod i och energi som löper genom sig.

DOLBY ATMOS

Somebody stole the sun är en låt om upplevelsen av depression och hopplöshet. Att någon helt enkelt stulit solen och med det ljuset i ens tillvaro och allt mest känns mörkt och hopplöst. Sjukt snygg kontrast mellan text och produktion, måste jag säga.

Låten är skriven av artisten tillsammans med Märta Grauers som även producerat. Musikvideon till Somebody stole the sun är gjord av danskoreograf Sarah Hirsch från Contemporary Dance Method i London. Regin står Jamiel Laurence för och du ser resultatet här i bloggen.

HENRIKES

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011