Familjen är tillbaka med ny musik och denna gång samarbetar Johan T Karlsson med ingen mindre än Oscar Zia. Resultatet är den rytmiskt dansanta singeln Säg mitt namn, där vi får mjuk sång och behagliga gitarrslingor som mixats ihop med beatet och syntharna. Helt klart min tekopp detta.
Låten i sig handlar om att vara less på allting och att fly med ens käresta långt iväg till ett varmt land där ingen hittar en.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Johan för bloggen:

”Jag tänkte att ville göra en duett av denna låten och tänkte länge på vem som skulle passa. Jag ville att det skulle vara en skåning för att det skulle limma ihop allt bättre och till slut kom jag på att Oscar Zia är perfekt. Han är som jag fast inte alls och det gör att vi smälter ihop i uttrycket på ett vackert vis.”

Att Oscar hoppade på att sjunga på låten krävde ingen längre betänketid. Han berättar:

”Jag har lyssnat på Familjen i så många år, så jag blev väldigt glad när Johan fråga om jag ville göra denna låten med honom. Jag är väldigt glad över detta samarbete, det har varit skitkul att jobba med Johan! Har alltid varit ett stort Familjen-fan, och har hämtat mycket inspiration från hans texter!”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011