Nej, det är inte en cover på Bryan Adams klassiska låt från 1984. Det är det svenska DJ-kollektivet The Waked som tillsammans med den nederländske artisten Claar ger oss upplyftande EDM-pop med singeln Summer of 69.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på pulserande klubbmusik som funkar lika bra på dansgolvet som i din spellista, det lovar jag. Det är liksom den där perfekta mixen av popsång och house-beats, som förgyllt dansgolven världen över under 2000-talet.

Summer of 69 föddes under ett songwritingcamp men då datorn kort därefter blev stulen gick den första produktionen förlorad.
Som tur är valde The Waked att göra om låten på nytt – resultatet är den housepop-dänga vi hör idag.

The Waked

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011