Producenten JHN samarbetar med sångaren Jonas Wallin för att ge oss en blivande klassiker i form av singeln Need to love. Med en ögonblicklig EDM-produktion där gitarrer och fioler får det hela att dofta folk-pop bjuder de båda herrarna upp oss på dansgolvet. Det är som klippt och skuret för spel- och topplistorna.

Svensk Pop

Ska jag vara ärlig är detta det bästa JHN levererat, och med tanke på hans höga nivå på sina tidigare låtar så säger det ganska mycket. Med andra ord så ska du inte missa denna EDM-hit.

JHN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.