David Guetta är inte den förste att använda sig av Supertramps låt The Logical Song, och han lär absolut inte bli den sista. Själv tokgillade jag den tyska gruppen Scooters version av låten, som de släppte 2001.

DOLBY ATMOS

Men nu är det 2023 och Guetta bjuder in tyska Kim Petras för att damma av låten som i original släpptes 1979. Jag älskar verkligen pianot här. Det känns lite som Robert Miles monsterhit Children och ger en doft av 90-tal. När man sedan lägger på sången blir det vemodigt och lite sorgligt, samtidigt som hela resultatet ändå är skönt dansant. Jag gillade absolut denna mix av nutid och dåtid som Guetta kokat ihop,

David Guetta

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011