Alltså, jag älskar ju detta. Josefin Johanssons och hennes artistpersona Josefinito slungar mig tillbaka till 90-talets klubbscen med sina låtar och nya singeln Mimosa är inget undantag. Denna klassiska Champagne-drink får här bäras fram till eurodance med ett ordentligt untz i basen. Låten i sig handlar om det där pirret och känslan av att allt är möjligt. Precis som det ska kännas i studenttider.

Dolby Atmos

Mimosa är känslan av vind i håret och att festen bara börjat. Bubblet i magen av att vara förälskad – i en människa eller annan munsbit. När man vill att sena sommarkvällar ska pågå till nästa år och ingenting är omöjligt. Poppa skumpan och kyss närmsta mun!”

Minosa är skriven av Josefin tillsammans med producenten Robin Rudén. Resultatet hör och dansar du till här i bloggen.

Josefinito

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.