För ett år sedan släppte Lotta Wenglén singeln Blackest hole on Earth tillsammans med Anders Thorén. Det blev startskottet och första singeln från Lottas kommande EP Stardust & Debris.

Popmuzik Lover

Nu är det äntligen dags för Lotta att ge oss uppföljaren i form av singeln Everybody knows. Hår blir det klassisk pop med piano och gitarr som sedan även målas upp av snygga stråkar för at krydda arrangemanget en smula. Med låten visar Lotta än en gång hur en låt ska byggas upp och hur en stark melodi verkligen betyder allt. Att man får lite vibbar av Burt Bacharach över detta är inte konstigt, han var ju en mästare på just melodier och att få låtar att kännas lyxiga.

Everybody knows reflekterar Lotta över varför unga människor idag, framförallt unga tjejer, mår så dåligt. Ett mörkare ämne, absolut. Men ett viktig ämne. Samt en riktigt bra poplåt.

Lotta Wenglén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.