Axel Olsson och hans Jaded Jane tar oss in i sommarsäsongen när han här ger oss den avslappnade singeln Jasmine Flower. En soulig poplåt som smeker som en varm sommarbris mot trumhinnan.

Popmuzik Podcast

Jasmine Flower är till grunden ett brandtal om äkta kärlek och att våga längta. Där Jaded Jane sjunger om den där speciella personen som är som en perfekt jasminblomma. Snygg metafor till en lika snygg låt.

Om singeln berättar artisten för bloggen.

“Att söka efter någon att dela sin innersta kärlek och liv med har varit en lång resa för mig. Jag ville det så mycket och lämnades med ett brustet hjärta i många relationer. Det kanske låter som en klyscha men som solljus en molnig dag dök det upp framför mig, personen jag hade letat efter. Det kändes naturligt, jag kunde vara precis den jag är när vi var tillsammans, känna mig hörd, vi kunde lära oss av varandra, växa till något tillsammans, och då lämna den ensamma längtan till det förflutna eller som texten lyder: ’I feel loved when I’m with you, imagining us growing’.”

Just det. Om du inte redan gjort det, så tycker jag du ska lyssna på den härliga poddintervjun jag gjorde med Axel tidigare i år.

Jaded Jane

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011