Göteborgs-ikonen återvänder till popscenen och den här gången är det på riktigt. Nyligen delade artisten nyheten att ett album är påväg. Till alla Håkan-fans förtjusning vittnar första singeln om ett sound vi alla känner igen. På Den här gången är det på riktigt återvänder Hellström till euforisk kärlek och atmosfärsik produktion. Lekfullheten är där och även om det är en studioninspelning andas släppet live. Den här lär med säkerhet gå hem betydligt bättre än tidigare singlar som mest fokuserat på arena.

Popmuzik Lover

Singeln markerar den första av totalt fyra som kommer under våren. Jag som själv upplevde magin med en Håkan-konsert första förra sommaren kan verkligen föreställa mig alsången som det aktuella släppet kommer skapa på artistens två månader långa turné i sommar.

Håkan Hellström

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.