Göteborgs-ikonen återvänder till popscenen och den här gången är det på riktigt. Nyligen delade artisten nyheten att ett album är påväg. Till alla Håkan-fans förtjusning vittnar första singeln om ett sound vi alla känner igen. På Den här gången är det på riktigt återvänder Hellström till euforisk kärlek och atmosfärsik produktion. Lekfullheten är där och även om det är en studioninspelning andas släppet live. Den här lär med säkerhet gå hem betydligt bättre än tidigare singlar som mest fokuserat på arena.

DOLBY ATMOS

Singeln markerar den första av totalt fyra som kommer under våren. Jag som själv upplevde magin med en Håkan-konsert första förra sommaren kan verkligen föreställa mig alsången som det aktuella släppet kommer skapa på artistens två månader långa turné i sommar.

Håkan Hellström

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011