Efter en hel del singlar på engelska är det dags för Tess Li att återvända till sitt modersmål och släppa en låt på svenska.

Skicka in din musik

Med Rymden får vi en soulig poplåt som handlar om att fly från verkligheten och finna tröst i drömmar och fantasier. Allt till ett avslappnat pianoarrangemang som byggs på med bandsättning som gör låten härligt lekfull. Med sin starka röst levererar Tess en snygg poplåt som man inte kan göra annat än att njuta av när man hör den.

Med Rymden får vi första smakprovet från Tess kommande EP på svenska.

Tess Li

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011