I fredags fick vi ännu ett magiskt låtresultat från programmet Songland.
Titiyo fick välja ut en låt att framföra i programmet och valet hamnade på Längesen av Nadja Olofsson och Felix Svedestig Götesson. Låten putsades sedan upp tillsammans med Elias Kapari och Hurula, som även sjunger låten som duett med Titiyo på själva singelutgåvan.

DOLBY ATMOS

“Ibland flyger det! Och det gjorde det, om än lite oväntat. Att jag och Hurula skulle fungera så bra ihop i en duett kanske inte är helt självklart och även om det var snabba puckar att få till och också få klart låten i tid så var samarbetet med Hurula, Elias Kapari och Nadja Olofsson lätt, lustfyllt och roligt. Som sagt, låten flyger.”

Titiyo

Just som duett flyger detta extra mycket. Den annars raspige och rockiga Hurula passade ju extra bra som popsångare och de två rösterna skapar en magisk kontrast. Vemod och pop. Älskar!

Texten fångade mig extra mycket. Om en relation som bara går på tomgång där kärleken ebbat ut för längesedan. Jag fick faktiskt väldigt mycket känslor av låten 100 med Ana Diaz av denna. En låt som enligt mig är en av de finaste som släppts de senaste åren.

På tre program har Songland levererat tre riktigt bra singlar. Personligen tycker jag det är väldigt imponerande. Men det är ju också ett program som fokuserar på att få fram en riktigt bra låt och det målet har de ju lyckats med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011