Omslag

Detta är ett inlägg för bloggens Patreons.  
Det första dygnet är inlägget öppet för alla innan det blir exklusivt för Patreon-medlemmar.
Bli gärna Patreon för att göra det möjligt för bloggen att fortsätta skriva om ny musik. Det gynnar inte bara bloggen utan även alla artister som genom bloggen har en plattform att synas på.

Favoriter Apple Music

Efter Hot stuff med Donny Summer och What’s lov got to do with it med Tina Turner är det dags för Kygo att damma av klassikern och Billboard-ettan Say say say med Paul McCartney och Michael Jackson från 1983. Då var det George Martin som stod för produktionen för McCartneys album Pipes Of Peace och nu är det som sagt norska Kygo som lagt sin EDM-matta över låten för att få den att passa dagens dansgolv.

Jag tyckte detta blev riktigt bra och det passade verkligen med Kygos produktion tillsammans med originalsången. Om det blir en lika stor hit som originalet är kanske svårt, men att låten kommer gå varm på många dansgolv under våren känns givet.

Du kan även kolla in denna intervju med Kygo och Zane Lowe från Apple Music.

Kygo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.