Omslag

Ghost gör en lysande tolkning på Genesis klassiker Jesus he knows me från 1992. I videon av Alex Ross Perry, visar de upp den härligt skenheliga inställningen som tyvärr många ”kristna” har när pengar och egenintresset går för det mesta. Minns tillexempel när jag bodde i Provo, Utah i USA ett år och det var många som var just väldigt kristna på söndagen, men som inte drog sig för att röka på de andra sex dagarna. Då snackar vi ändå Mormoner, som knappt ens får dricka Coca-Cola.

Skicka in din musik

Passande av Ghost att släppa just denna låt under påsken. Men vem gillar inte ett ”easter egg” fylld med överraskning?

Låten är tagen från Ghosts kommande cover-EP Phantomime, som släpps den 18:e Maj. EP:n kommer förutom bandets Genesis-tolkning även innehålla: Iron Maidens Phantom of the Opera, TelevisionSee no Evil, The StranglersHanging around och slutligen Tina Turners We don’t need another hero (Thunderdome).

Ghost

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011