Christian Bruzelius släppte nyligen EP:n Hot Soul där vi bjöds på fem låtar soulpop.
Det visar sig att Christian inte ligger på latsidan. För nu är han aktuell med singeln Välkommen hem. En mer elektronisk poplåt skapar en varm ljudbild, där mjuka synthar målar upp låten för oss tillsammans med organiska instrument.

Popmuzik Podcast

Låten är en hyllning till Christians älskade hemstad Uppsala. Artisten berättar att det var utmanande men viktigt att få med Uppsalas slogan ”Välkommen hit, välkommen hem” på ett bra sätt efter som den betyder mycket för honom och många andra som flyttat till Uppsala.

Det roliga för mig som använder Apple Music, är att låten är mixad i Dolby Atmos. Det ger en klart mer dynamisk känsla av musiken och får en att befinna sig i centrum av ljudbilden. Kul att fler svenska akter anammar detta, trots att Spotify valt att inte lägga till det i sin tjänst än.

Jag kopplade upp mig via Zoom för att snacka med Christian om nya låten och arbetet med den, som du kan se här nedan.

Du hör singeln Välkommen hem här nedan.

Följ Christian Bruzelius på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011