Christian Bruzelius släppte nyligen EP:n Hot Soul där vi bjöds på fem låtar soulpop.
Det visar sig att Christian inte ligger på latsidan. För nu är han aktuell med singeln Välkommen hem. En mer elektronisk poplåt skapar en varm ljudbild, där mjuka synthar målar upp låten för oss tillsammans med organiska instrument.

Nordiska Favoriter

Låten är en hyllning till Christians älskade hemstad Uppsala. Artisten berättar att det var utmanande men viktigt att få med Uppsalas slogan ”Välkommen hit, välkommen hem” på ett bra sätt efter som den betyder mycket för honom och många andra som flyttat till Uppsala.

Det roliga för mig som använder Apple Music, är att låten är mixad i Dolby Atmos. Det ger en klart mer dynamisk känsla av musiken och får en att befinna sig i centrum av ljudbilden. Kul att fler svenska akter anammar detta, trots att Spotify valt att inte lägga till det i sin tjänst än.

Jag kopplade upp mig via Zoom för att snacka med Christian om nya låten och arbetet med den, som du kan se här nedan.

Du hör singeln Välkommen hem här nedan.

Följ Christian Bruzelius på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.