Dags för ett spännande musiksamarbete som du kan upptäcka här i bloggen.
Det är Fredrik Bensköld som under artistnamnet Milisen debuterar tillsammans med Robert John David. De lärde känna varandra som kollegor på samma grundskola, en vägledare och en kurator. Arbete blev till vänskap som blev till musik och som nu mynnar ut i singeln Mer av mer.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en härligt medryckande mix av pop och rock där MOOG-syntar blandas med tunga gitarrer. Det blir lite av Muse-känsla över det hela, vilket jag absolut gillar! På det hela blir det ett spännande arrangemang och ett förbannat skönt driv, medan herrarna skildrar en sista middagsbjudning innan jordens undergång. Muntert.

Jag kopplade upp mig med Fredrik och Robert för att prata lite mer om singeln och deras samarbete som du kan se här i Popmuzik TV.

Nu kan du klicka igång Mer av mer här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.