Dags för ett spännande musiksamarbete som du kan upptäcka här i bloggen.
Det är Fredrik Bensköld som under artistnamnet Milisen debuterar tillsammans med Robert John David. De lärde känna varandra som kollegor på samma grundskola, en vägledare och en kurator. Arbete blev till vänskap som blev till musik och som nu mynnar ut i singeln Mer av mer.

Skicka in din musik

Låten i sig är en härligt medryckande mix av pop och rock där MOOG-syntar blandas med tunga gitarrer. Det blir lite av Muse-känsla över det hela, vilket jag absolut gillar! På det hela blir det ett spännande arrangemang och ett förbannat skönt driv, medan herrarna skildrar en sista middagsbjudning innan jordens undergång. Muntert.

Jag kopplade upp mig med Fredrik och Robert för att prata lite mer om singeln och deras samarbete som du kan se här i Popmuzik TV.

Nu kan du klicka igång Mer av mer här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011