Storskotet Junie är tillbaka i bloggen. Senast vi hörde henne var med singeln Skiter i dig som släpptes i höstas, plus att hon gjorde den lysande duetten Välkommen åter tillsammans med Hanna Ferm.

POPMUZIK LOVER 2

Denna gång samarbetar Junie med den svenska rapparen Denz för att ge oss singeln Borde veta bättre. En skönt rytmisk poplåt som snyggt mixar popvärlden med mer urban hiphop.
Borde veta bättre handlar om den känslan när man inser att man själv känner mer än den andra personen gör. Du vet, när man inte vill släppa taget för det känns för bra när man ses.

Om samarbetet berättar Denz för bloggen:

”Jag fick Junies låt skickad till mig och första gången jag lyssnade kände jag viben på en gång. Sen så kom min vers helt naturligt efter det”. 

Följ Junie på Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011