Vi är redan inne i Februari och veckorna går fortare än någonsin känns det som. Samtidigt släpps det mer musik än någonsin. Så efter att ha dykt ner i högen av nya releaser har Johan och Sebastian hittat några favoriter från den gångna veckan som du kan lyssna på här i bloggen.

Skicka in din musik

Jake Shears – Too much music

Den före detta frontpersonen i Scissor Sisters är tillbaka med besked när han nu ger oss discopop med nya singeln Too much music. Det är som saknaden av originalbandet är som bortblåst och jag verkligen ÄLSKAR detta! Jake Shears lär stå för årets comeback i min bok.

Anne-Marie – Sad Bitch

Lekfullt, kaxigt och hittigt. Anne-Marie sjunger att det är ”så förra året” att vara en sad bitch. Mycket möjligt… oavsett om du är sorgsen eller ej tror jag att den här låten kommer förgylla din tillvaro. Jag är i alla fall upp över öronen förtjust. 

Grant Knoche – Another reason

Emotionellt och snyggt blir det när favoriten Grant Knoche sjunger om saknaden över en viss någon som lämnat stor sår i hans hjärta. Snygg mix av dans och vemod, och jag älskar den mer retrodoftande produktionen här. Snyggt som bara den!

Sista Striden – Såna som vi

Snyggt drömliknande slowmotion-pop av duon Sista Striden. Med en behaglig puls som verkligen ger den där svävande känslan, skapar duon en magisk poplåt som kan ses som fyra minuters parterapi.

RAYE – Ice Cream Man.

Förre detta storbolagsartisten RAYE har brutit sig loss och släpper nu sin debutplatta. På fokussingeln Ice Cream Man. delar hon med sig av det övergrepp hon behövde utstå när hon äntrade musikbranschen. Det är oundvikligt att inte bli tagen! 

Moncrieff – What am I here for

Pulserande och filmisk pop ger Moncrieff oss när han släpper singeln What am I here for. Här ger sångaren oss där upplyftande känslan när han ska rädda sitt förhållande. Det känns som perfekt pop för kommande filmer och serier, för detta vill jag höra på den stora skärmen och verkligen gråta av lycka till.

Junie + Denz – Borde veta bättre

Junie är tillbaka och den här gången doftar det RnB om sångerskan. Tillsammans med Denz bjuder de på vinterns mest givna hit. 

Bella – Aldrig mer

Härlig och peppande pop att inte se tillbaka på ett dåligt förhållande, utan gå vidare som en starkare person. Perfekt låt att boosta både humör och livet tillsammans med.

Emei – Scatterbrain

Med mystik och Billie Eilish vibbar fångar Emei mitt intresse med den snyggt konstruerade poplåten Scatterbrain. I min värld luktar det hit!

Donnie Castle + Defectionem – Steady

Jag som älskar BT blev helt lycklig av denna låt från Donnie Castles album Shadow Work: The father of Antipop, Pt. 1. Det är mörkt och pulserande elektropop som görs tillsammans med Emelie Alatalo från Agent Blå. Spännande samarbete och lysande låt.

Ellie Goulding – Like a saviour 

Retro i kombination med disco, Ellie är här för att erövra 2023, tro mina ord! Like a saviour sätter helt klart prägeln för en lysande start. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011