Om du tittade på Eurovision Song Contest i våras blev du nog, liksom jag, golvad av Marius Bear från Schweiz när han framförde låten Boys do cry. Klassisk croonersång med en röst man fick gåshud av. En låt som faktiskt gått ovanligt bra just här i Sverige där Stockholm är den stad som streamat Boys do cry mest och Sverige som land är hans mest hängivnaste utanför hemlandet.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Marius att följa upp framgången från Eurovision med att släppa den souliga popballaden Waiting for love. Klassisk kärlekslåt att kura upp i soffan tillsammans med och Marius karaktäristiska röst och det snygga arrangemanget med vackra stråkar ger låten en tidlös känsla som jag verkligen älskade.

Jag fick tag på Marius när han var ute på turné i hemlandet och pratade lite om nya singeln och hur det var att representera Schweiz i Eurovision som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011