Om du tittade på Eurovision Song Contest i våras blev du nog, liksom jag, golvad av Marius Bear från Schweiz när han framförde låten Boys do cry. Klassisk croonersång med en röst man fick gåshud av. En låt som faktiskt gått ovanligt bra just här i Sverige där Stockholm är den stad som streamat Boys do cry mest och Sverige som land är hans mest hängivnaste utanför hemlandet.

Popmuzik Popcast

Nu är det dags för Marius att följa upp framgången från Eurovision med att släppa den souliga popballaden Waiting for love. Klassisk kärlekslåt att kura upp i soffan tillsammans med och Marius karaktäristiska röst och det snygga arrangemanget med vackra stråkar ger låten en tidlös känsla som jag verkligen älskade.

Jag fick tag på Marius när han var ute på turné i hemlandet och pratade lite om nya singeln och hur det var att representera Schweiz i Eurovision som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.