Nej, det är inte en cover på Savage Gardens hit från 1997 Linus and the Moon har gjort. Men likväl en kärleksballad med stora känslor och en kärleksförklaring till kärleken i hans egna liv. Allt producerat med blöta trummor och mjuka synthar som sedan förstärkts av klassisk elgitarr. Underbart retro, samtidigt som det känns väldigt mycket av idag. Och ballader med stora känslor kan man inte få för mycket av.

Dolby Atmos

To the moon and back är skriven av Linus och producerad tillsammans med Johannes Trossö, som även står för gitarren.

Jag kontaktade Linus över zoom där han berättade mer om låten i dagens avsnitt av Popmuzik TV.

Följ Linus and the Moon på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.