Låtskrivaren och artisten Kerstin Ljungström golvade oss med debutsingeln Ex när den släpptes för ett år sedan. Efter det har Kerstin släppt EP:n 7856 och fått hyllningsrop av musikälskare landet runt.

Popmuzik Popcast

För att sluta cirkeln kring debutåret släpper Kerstin nu en helt ny version av singeln. Denna gång tillsammans med den norska artisten SKAAR. Här blir det en magisk korsning av svenska och norska samt att de två rösterna gifter sig perfekt. Imponerande att man på detta vis gör en redan lysande poplåt ännu bättre.

Om samarbetet berättar Kerstin för bloggen:

“Vi jobbade på SKAARs album i Norge när Ex släpptes och en sen kväll fick vi feeling, spelade in en norsk vers och nytt stick. Det var först mest på skoj men blev ett sånt där magiskt och organiskt kreativt ögonblick.
Jag känner mig ensammast i världen när jag är själv och Ex handlar om att komma till den hemska insikten om att det inte är självklart att få vara med någon. Det var så fint att spela in den tillsammans. Hon har verkligen den vackraste rösten i hela världen”.

Känner du som jag att Ex blev till en helt ny låt och nådde nya höjder som duett? Lyssna och upplev resultatet här nedan.

Följ Kerstin Ljungström på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.