Låtskrivaren och artisten Kerstin Ljungström golvade oss med debutsingeln Ex när den släpptes för ett år sedan. Efter det har Kerstin släppt EP:n 7856 och fått hyllningsrop av musikälskare landet runt.

Svensk Pop Apple Music

För att sluta cirkeln kring debutåret släpper Kerstin nu en helt ny version av singeln. Denna gång tillsammans med den norska artisten SKAAR. Här blir det en magisk korsning av svenska och norska samt att de två rösterna gifter sig perfekt. Imponerande att man på detta vis gör en redan lysande poplåt ännu bättre.

Om samarbetet berättar Kerstin för bloggen:

“Vi jobbade på SKAARs album i Norge när Ex släpptes och en sen kväll fick vi feeling, spelade in en norsk vers och nytt stick. Det var först mest på skoj men blev ett sånt där magiskt och organiskt kreativt ögonblick.
Jag känner mig ensammast i världen när jag är själv och Ex handlar om att komma till den hemska insikten om att det inte är självklart att få vara med någon. Det var så fint att spela in den tillsammans. Hon har verkligen den vackraste rösten i hela världen”.

Känner du som jag att Ex blev till en helt ny låt och nådde nya höjder som duett? Lyssna och upplev resultatet här nedan.

Följ Kerstin Ljungström på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011