Favoriten Olov Antonsson från Västerbotten är tillbaka här i bloggen. Efter singlarna Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid) och Allt som tar farväl är det nu dags för singeln Hänger kvar i en dröm. En låt som också är titelspåret på Olovs kommande album som släpps den 2:e Februari.

Skicka in din musik

Nya singeln bjuder på en mix av vemod och romantik, samtidigt som det är härligt medryckande med sin souliga indiepop. Den handlar om att hänga kvar vid ens drömmar trots att allt känns motigt. Ibland är det viktigt att kämpa för något, även om det kanske kan kännas lite patetiskt.

”Det är min egen Rhinestone Cowboy, Glen Campbells countrylåt om att gå runt i snöslasket och motvinden och drömma om att se sitt namn i stora lysande bokstäver. Att fortsätta hoppas, fast allt kan kännas lite motigt.”

Olov Antonsson

Själv älskar jag textraden ”Nu vet jag alltför väl vad botten i Västerbotten är.” Fyndigt och lekfullt skulle jag säga.

Följ Olov Antonsson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011