Favoriten Olov Antonsson från Västerbotten är tillbaka här i bloggen. Efter singlarna Man kan inte gömma sin kärlek (för alltid) och Allt som tar farväl är det nu dags för singeln Hänger kvar i en dröm. En låt som också är titelspåret på Olovs kommande album som släpps den 2:e Februari.

Favoriter Apple Music

Nya singeln bjuder på en mix av vemod och romantik, samtidigt som det är härligt medryckande med sin souliga indiepop. Den handlar om att hänga kvar vid ens drömmar trots att allt känns motigt. Ibland är det viktigt att kämpa för något, även om det kanske kan kännas lite patetiskt.

”Det är min egen Rhinestone Cowboy, Glen Campbells countrylåt om att gå runt i snöslasket och motvinden och drömma om att se sitt namn i stora lysande bokstäver. Att fortsätta hoppas, fast allt kan kännas lite motigt.”

Olov Antonsson

Själv älskar jag textraden ”Nu vet jag alltför väl vad botten i Västerbotten är.” Fyndigt och lekfullt skulle jag säga.

Följ Olov Antonsson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.