Nebulamigo är en grupp från USA som släppte sin första EP Talk in Roses 2017. Nu arbetar de mot andra EP:n Halogen som släpps i början av 2023. Från den kan du här lyssna på singeln Bright March. En medryckande och skönt synthig indiepoplåt om att vara fast i en något av en kärlekskrank stadie. Där man både saknar det förgångna men samtidigt längtar efter framtiden.

Svensk Pop

Gillade känslan av låten. Som sagt, den är medryckande och har ett bra driv i sig. Känns som 2023 kan bli ett bra år för Nebulamigo. Eller vad säger du?

Följ Nebulamigo på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.