Nebulamigo är en grupp från USA som släppte sin första EP Talk in Roses 2017. Nu arbetar de mot andra EP:n Halogen som släpps i början av 2023. Från den kan du här lyssna på singeln Bright March. En medryckande och skönt synthig indiepoplåt om att vara fast i en något av en kärlekskrank stadie. Där man både saknar det förgångna men samtidigt längtar efter framtiden.

Apple Music

Gillade känslan av låten. Som sagt, den är medryckande och har ett bra driv i sig. Känns som 2023 kan bli ett bra år för Nebulamigo. Eller vad säger du?

Följ Nebulamigo på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.